Kerosine RS+ | energy race shake

Kerosine Energy race shake Kerosine Energy race shake
Kortere verblijftijd in de maag maakt het ontwerpen van een sportdrank mogelijk die snel door het lichaam wordt opgenomen. Gewoonlijk wordt, in het geval van dranken met alleen elektrolyten, 280 mOsm (dezelfde osmotische druk als lichaamsvloeistof) het snelst geabsorbeerd. Uit ons onderzoek is echter gebleken dat maaglediging wanneer de dranken koolhydraten bevatten, met een drank met lage osmotische druk van ongeveer 150 mOsm, de kortste is in verhouding tot de osmotische druk van de drank en maaglediging (overdrachtstijd van maag naar darm). Dat wil zeggen, als koolhydraten met een laag molecuulgewicht zoals glucose worden gebruikt, wordt de osmotische druk zelfs hoger als de concentratie hetzelfde is (620 mOsm in 10% oplossing), en leidt dit alleen tot bereiding van langzame maagledigingsdranken. Aan de andere kant, als een hoger gemiddeld molecuulgewicht Cluster Dextrin wordt gebruikt in vergelijking met glucose, wordt de osmotische druk nauwelijks beïnvloed. En snelle maaglediging maakt het mogelijk om snel grotere hoeveelheden koolhydraten in de darmen over te brengen. Waarna in de darmen opname snel aanvangt richting de spieren.
maagvriendelijke sportdrank

Kerosine RS+ | energy race shake (0.5kg)

€20.00

Kerosine RS+ is een snel opneembare geconcentreerde energiedrank met minimale maag- en darmbelasting. Het heeft een neutrale smaak en is ontwikkeld specifiek voor het hardlopen waar de eisen voor maag-/darmbelasting nog hoger liggen. Het is fructosevrij en daarom ook geschikt voor sporters die darmklachten ervaren op basis van een fructose intolerantie.

Uniek is dat de hoeveelheid elektrolyten op maat is samen te stellen. Dit is een interessant gegeven voor sporters die de Kerosine RS+ gaan gebruiken tijdens (extreem) warme omstandigheden waarbij zoutverlies hoger ligt dan onder koelere omstandigheden. Kies de variant : normale, koele of hete weersomstandigheden.

Optioneel kan cafeïne worden toegevoegd aan de kerosine RS+ op basis van het persoonlijk lichaamsgewicht en cafeïne respons. Sporters die niet gevoelig zijn voor (hogere dosis) fructose of sporters die tijdens het hardlopen GEEN maag- en darmklachten ondervinden : optie is dan om ook tijdens hardlopen de "normale" NutrID Kerosine te gebruiken.


GRATIS BEZORGING bij bestelling boven de €50