Kersosine | energy race shake

Kerosine Energy race shake

Kerosine (1kg)

€30.00

Kerosine is een hypertone energy race shake ontwikkeld voor een maximale koolhydraat opname per uur via de darmwand. Kerosine bevat een unieke mix aan type koolhydraten. Enerzijds om de maag snel te verlaten. Anderzijds om ervoor te zorgen dat de darmwand optimaal wordt ingezet om een continu stroom van koolhydraten richting de spieren te waarborgen.

Kerosine kan op maat worden samengesteld. Advies is om te starten met de Ratio 2:1 (glucose : fructose). Wat neer komt op een koolhydraatopname van rond de 90 gram per uur. Door een andere samenstelling is het mogelijk een hogere opname (tot 120 gram per uur) te krijgen. De maag en darm tolerantie voor een hogere dosis is echter niet voor iedereen gelijk en dient getest te worden als dit product gepersonalificeerd wordt naar een andere samenstelling. Ratio 3:2 komt neer op een koolhydraat opname van 100g p/u. De ratio 1:1 kan tot een koolhydraat opname van 120g per uur komen. Maak gebruik van de productadviser om te bepalen welk product het beste bij jouw doel past.

Optioneel kan cafeïne worden toegevoegd aan de kerosine op basis van het persoonlijk lichaamsgewicht en cafeïne respons. Sporters die een fructose intolerantie hebben of sporters die tijdens het hardlopen maag- en darmklachten blijven ondervinden : gebruik de NutrID Kerosine RS+


GRATIS BEZORGING bij bestelling boven de €50