REC Train | herstel shake

Hersteldrank BCCA leucine hydrolysed wei isolaat

REC Train | herstel shake (1kg)

€25.00

Rec Training is een speciaal ontwikkelde herstelshake voor DIRECT na training of wedstrijd en kan op maat worden gemaakt.

Iedereen kan zijn shakes op maat samenstellen zodat elke sporter invloed kan uitoefenen op de samenstelling en smaak van zijn eigen optimale shake. De tijd van one-size-fits-all is voorbij! Kies zelf je type eiwit. De eiwit/koolhydraat verhouding. Advies is voor heren : 25-75 of 50-50%. Voor dames is 50-50 of 75-25% meer voor de hand liggend. Hoe langer je trainingen zijn, hoe meer glycogeen je hebt verbruikt des te minder is een hoge koolhydraat verhouding een probleem. Maatadvies kun je altijd online aanvragen. Bepaal zelf of je het essentiële aminozuur Leucine in een hogere dosis toevoegt. Leucine is hét belangrijkste aminozuur bij activatie van de eiwitsynthese direct na de training. Het speelt ook een belangrijke rol bij het tegengaan van spierafbraak in het lichaam. Leucine jaagt het herstel aan! Echter een hoge dosis ervan beïnvloed de smaak van de herstelshake. De hersteldrank krijgt dan een bittertje. Als je een betere herstelshake wilt voor jezelf voeg je het toe. Indien smaak bepalend is een lagere dosis of niet.

Voor sporters die fructose intolerant zijn biedt NutrID de mogelijkheid om de REC Train fructosevrij te leveren. Wil je jouw REC Train volledig plantaaridig hebben check dan : NutrID REC TRAIN PB (plant based)

GRATIS BEZORGING bij bestelling boven de €50